Healtech iLogger Easy

Representerar en ny generation telemetrisystem som är fundamentalt annorlunda från konkurrensen. Enheten installeras enkelt under sätet och är lika enkel att konfigurera och använda med dess mobilapp för både Android och iOS.
Behöver man fler in-/utgångar kommer det expansionsmoduler och nya funktioner läggs till via de automatiska app- och firmwareppdateringarna.

 

iLogger Easy (iLE) samlar in och analyserar data samt visar denna i realtid på tex mobiltelefon eller läsplatta. Själva enheten har 5 analoga och 2 digitala kanaler för insamling (expansionsmodul tillgänglig senare) och kommer med GPS-antenn för hög noggrannhet/frekvens. Detta säkerställer att oberoende var du kör, landsväg som motorbana, får du exakta platsdata till den insamlade informationen. Detta är till stor hjälp för alla typer av förare som vill förbättra sin körning, sektionsavsnitt eller varvtider oberoende körskicklighet eller erfarenhet. iLE är lika lämplig för proffesionella tävlingsförare och race team.

Tidigare körsessioner kan enkelt jämföras i analysläget. Appen kan även jämföra data med andra iLE-moduler vilket innebär att andra sessioner från andra förare kan jämföras.
iLE är (vid lansering) det enda insamlings- och telemetrisystemet på marknaden som kan konfigureras och användas trådlöst genom Android/iOS. Snabb och enkel ändring i programvaran med fingret på skärmen, eller snabb nerladdning av datan efter körpasset. Med Wi-Fi tar det bara några få sekunder. Läs mer nedan.

 

 

 

Healtech iLogger Easy

Lägg till i varukorgen
HTiLE

iLE är kompatibel med alla fordon utrustade med ett 12 volts batteri.
Kommer som komplett kit innehållandes:
- iLE-modul
- GPS-antenn
- Universal kabelsats
- Kabelsats för koppling till iQSE

(Mobiltelfon/läsplatta/LCD-skärm ingår ej.)

Klicka på förstoringsglaset för fler bilder.

- Datainsamling
Datan från sensorerna sparas i högkapacitetsminnet i modulen, därför behövs inte någon konstant uppkoppling till mobilen eller läsplattan. Den insamlade datan överförs till mobilen/plattan via Wi-Fi för analys.
En extern högfrekvens GPS-antenn med hög noggrannhet läser av koordinater och hastighet för att koda in informationen i dataströmen vilket innebär att informationen blir komplett och fullständig för alla avsnitt av banan.
Modulen kan samla in från 5 stycken analoga 0-5V källor (tex trottelposition, växelgivare etc) och 2 stycken RPM-pulser (motorvarvtal, hjulhastighet etc). En expansionsport går att köpa till och man vill få tillgång till fler kanaler eller datakällor. En kofigurerbar utgång finns också, för till exempel använda en LED-display sim instrumentering. iLE kan användas tillsammans med andra Healtech-produkter som till exempel AR Assistant eller Quickshifter Easy utan problem.

- Dataanalys
Analysen är integrerad i iLE's app (Android/iOS), så endast en app hanterar alla funktioner. Den insamlade datan visas som graf/tabell plottad mot förfluten tid eller distans. Finns även ett kartläge som visar all data baserad på informationen från GPS. Appen kan även beräkna exakta varvtider som kan vara vitalt för tex bankörning.
Tidigare sessioner kan enkelt jämföras och appen kan även jämföra data från andra moduler vilket möjliggör att förare enkelt kan jämföra sig.

- Instrumentering
iLE kan även fungera som instrumentering. Använd din telefon som en display i realtid. När denna funktion används måste en kontant uppkoppling finnas mellan telefonen och iLE. Välj mellan olika utseenden och layouter på för att passa din körstil bäst. Exempel på skin som fokuserar på respektive funktion är lap-timer, varvräknare och växelindikator. Ett skin för dragracing är under utveckling och kommer med senare automatiska uppdatering.

 

 

Kräver Javascript. Om listan inte laddas tryck F5 för att uppdatera sidan alt prova en annan webbläsare.

Länk: https://www.healtech-electronics.com/product-advisor/